WIE BEN IK?


Mijn naam is Simone Bek-Geus. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. 
Ik ben opgeleid als ergotherapeut en psychosomatisch therapeut.
 Na negen jaar ervaring binnen de revalidatie, ben ik per 1 april 2021 met veel enthousiasme gestart met 'Praktijk0113' in Goes en omgeving.

Ik geef jou de ruimte om te ontdekken waar jij behoefte aan hebt in jouw proces, zodat jij in je kracht komt te staan en leert vertrouwen op jezelf en je lichaam.  Hierbij is niets gek en mag alles wat jij voelt en denkt er zijn.
Ik vind het belangrijk dat je een klik voelt bij mij en bij mijn manier van behandelen. Stop geen energie in dingen waar je niet van groeit. 
 
Als psychosomatisch therapeut is mijn ervaring dat het beter leren kennen van jezelf en je lichaam en het ontdekken van wat JIJ belangrijk vindt, helpt in het maken van keuzes die passen bij jou gevoel, belastbaarheid en waarden. Mijn benadering is holistisch, waardoor ik uitga van vijf niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel). 

Als (kinder)ergotherapeut help ik graag in het mogelijk maken van alledaagse activiteiten. De therapie kan intensief zijn, maar ook kort en praktisch. 

Om optimale zorg te bieden, werk ik nauw samen met andere therapeuten. Hierdoor zijn de lijntjes kort en krijg je die zorg die bij jou past! 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact op!   


 

Heesakkers, W., Artihove. Foto logo.